Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση συνδυασμού κ. Χατζηδημητρίου: "Δεν ζητήσαμε την υποστήριξη κανενός πολιτικού φορέα"

Οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Ενωμένοι για την Αλμωπία» και ο επικεφαλής Σάκης Χατζηδημητρίου, ξεκινώντας την επίσημη προεκλογική περιοδεία:

Δηλώνουμε για μια ακόμα φορά ότι πιστεύουμε στην ελεύθερη, αδέσμευτη και ακομμάτιστη Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Δεν είχαμε ποτέ επαφές, δεν θελήσαμε και δεν ζητήσαμε την υποστήριξη κανενός πολιτικού φορέα. 

Δεν την χρειαζόμαστε. 

Στηριζόμαστε μόνο στην εμπιστοσύνη των Πολιτών της Αλμωπίας.



Ανακοίνωση - απάντηση του κ. Χατζηδημητρίου "Ενωμένοι για την Αλμωπία" εξέδωσε ο συνδυασμός σχετικά με δημοσίευμα της naftemporiki.gr, καθώς αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε στη δημοσιότητα λίστα στηρίζοντας ονόματα και συνδυασμούς στις προσεχείς περιφερειακές και δημοτικές εκλογές σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικά για το νομό Πέλλας:

Δήμος Αλμωπίας: Ενωμένοι για την Αλμωπία | Σάκης Χατζηδημητρίου

Δήμος Έδεσσας: Κοινωνία σε Κίνηση | Γιάννης Τσεπκεντζής

Δήμος Πέλλας: Δημοτική Επανίδρυση Πέλλας | Ηλίας Θεοδωρίδης

Δήμος Σκύδρας: Ο Δήμος στους Δημότες | Μιχάλης Καραγιάννης

16 comments:

  1. ΑΜΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i o siriza leei psemata i h naftemporiki leei psemata i o sakis lei psemata i zoume oloi sena psema. dialexte kai parte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Σηφάκης και η Τζάκρη τι εχουν να πουν για ολα αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η μασ δουλευουν η μασ δουλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΣΥ ΣΑΚΗ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ αφού το λένε ξεκάθαρα "δεν θελήσαμε και δεν ζητήσαμε την υποστήριξη κανενός πολιτικού φορέα"

      Διαγραφή
  6. ενταξει παιδια, μπραβο σας. με μια γρηγορη παρατηρηση σχολιων στα τοπικα sites δειχνει οτι το επιπεδο ολων μας εχει πιασει πατο. και παλι μπραβο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τους αδειάζει και ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης - «Εν αγνοία μας βγήκε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - Είμαστε ανεξάρτητοι, μέσα από τον συνδυασμό μας εκφράζονται προσωπικότητες από όλους τους πολιτικούς χώρους»
    «Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία προτείνει στους πολίτες να υπερψηφίσουν πανελλαδικά συνδυασμούς Α και Β βαθμού Αυτοδιοίκησης, δημιούργησε λανθασμένες εντυπώσεις στην τοπική κοινωνία του Λασιθίου», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου τονίζοντας παράλληλα πως: «Αν και με σαφήνεια αναφέρεται ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακολούθησε τη λογική των κομματικών χρισμάτων γιατί σέβεται και πιστεύει βαθιά στις αυθεντικές αυτοδιοικητικές διεργασίες που ενθαρρύνουν την συμμετοχή των πολιτών στις τοπικές υποθέσεις και οδηγούν στη διαμόρφωση αυτοδιοικητικών σχημάτων με συγκεκριμένες θέσεις και προγράμματα για τους δήμους και τις περιφέρειες", η ομαδική παρουσίαση διαφορετικών συνδυασμών, διαφορετικών τόπων σε μία λίστα δημιουργεί την εντύπωση "χρισμάτων" και κομματικής παρέμβασης. Αυτή η λογική δεν υπάρχει ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ συνολικά ούτε στο Λασίθι ειδικότερα. Ειδικότερα στο νομό μας, η Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου, που έχει την ευθύνη στο χώρο της, έχει με σαφήνεια διακηρύξει ότι δεν θα δώσει κανενός είδους χρίσμα σε κάποιο συνδυασμό».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρήκαν ευκαιρία οι μπινο-μπατσικοι να ξεκινήσουν τις λασπομαχίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ μην το ξεχνάμε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συγνώμη αλλά ο Σύριζα είναι δεύτερο κόμμα.Υπάρχει κόσμος πολύς που θέλει να εκροπωπηθεί.Μαγκιά ειναι να έχεις το δημοκρατικό κόσμο μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ενταξει κουρασε αυτο με το συριζα και τις πρεσπες πραγματικα. ο σακης θα ειναι 2η κυριακη ειτε σας αρεσει ειτε οχι. αντικειμενικα παντα και αφουγγραζομενη τον κοσμο της περιοχης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και τη έγεινε δηλαδή αν τους στηρίζει το σύρριζα; http://aridaianews.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *