Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας στηρίζει πρόσωπα από διάφορα ψηφοδέλτια χωρίς ευθείες κομματικές αναφορές"

Σχετικά με ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ ανεξάρτητων δημοτικών παρατάξεων στους Δήμους του Νομού Πέλλας, το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Πέλλας δηλώνει τα εξής:1) Μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ μετέχουν σε ανεξάρτητες και υπερκομματικές δημοτικές παρατάξεις σε όλους τους Δήμους του Νομού Πέλλας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Πέλλας στηρίζει πρόσωπα που συμμετέχουν σε διάφορα ψηφοδέλτια χωρίς ευθείες κομματικές αναφορές.
Στους 4 Δήμους του νομού μας όλα τα δημοτικά σχήματα έχουν ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους.
2) Τα μέλη, οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι προοδευτικοί πολίτες έχουν κρίση και θα στηρίξουν ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και έχουν την ικανότητα να προσφέρουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.
3) Η Ν.Ε. Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να υπερψηφίσουν προοδευτικούς συνδυασμούς στη βάση των διεργασιών και των προγραμματικών συγκλίσεων που έχουν διαμορφωθεί στις τοπικές κοινωνίες. Στη δική μας αντίληψη για την Αυτοδιοίκηση, είναι εντελώς ξένες οι παλαιοκομματικές αντιλήψεις κομματικών χρισμάτων σε συνδυασμούς και η προσπάθεια καπελώματός τους.
4) Καλούμε τους πολίτες ανεξάρτητα από πολιτική και κομματική τοποθέτηση να υπερψηφίσουν συνδυασμούς και πρόσωπα με βάση τις προοδευτικές προγραμματικές τους θέσεις.

Έδεσσα 13-5-2019

Από το Γρ. Τύπου της ΝΕ Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *