Σάββατο 11 Μαΐου 2019

IALMOPIA LIVE: Στα εγκαίνια του υπ. Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση [ΒΙΝΤΕΟ]

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (10/5) η εκδήλωση με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού "Εδώ Ζούμε" του υπ. Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση.


Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εγκαίνια του συνδυασμού, ενώ ο Χρήστος Μπάτσης στην ομιλία του, αφού παρουσίασε όλους τους υπ. Δημοτικούς Συμβούλους, τόνισε πως αυτός ο συνδυασμός έχει ένα σκοπό - τη νίκη στις ερχόμενες εκλογές.

Το ialmopia ήταν εκεί και παρακολούθησε όλη την εκδήλωση. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μερικά αποσπάσματα από την ομιλία του υπ. Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση.


Δείτε το βίντεο μέσα από την κάμερα του ialmopia:





Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:












ialmopia.gr

9 comments:

  1. ΑΨΟΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ομάδα - φωτιά. Κετικίδη ετοιμάσου να σκίσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3 και ο κούκος...η αριδαία ψηφίζει ανθρώπους που μπορούν...όχι λίγους ή ανθρώπους που κυνηγάν την καρέκλα σαν τον βέσκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στοικο είμαστε μαζί σου αυτή τι φορά θα βγεις πανηγυρικά είσαι φαβορί με απόδοση για πρωτιά από ανατολική Αλμωπία στο 1.05
    Μια σειρά σου από Προμαχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ερώτηση για τον συντάκτη του θέματος, το ''Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εγκαίνια '' πως το είδες? Όπως είπε και ο 5.31 μ.μ. ''3 και ο κούκος ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ, ΥΠΗΡΧΑΝ 12,5 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ." ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΕ: ΤΟ 0,5 ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. ΦΕΛΕ.

      Διαγραφή
  6. Η πιο αληθινή ομάδα η πιο ειλικρινής η πιο εξηγημενη...για αυτό και θα πάρει την πρωτιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ να χαρώ το χαζοχαμογελο μας έλειψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *