Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Μικρός και Μεγάλος Τελικός 12ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ

Μικρός και Μεγάλος Τελικός 12ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ 2019 με παράλληλη  Κοινωνική Δράση: «Χαρίζω ένα βιβλίο ή ένα παιχνίδι»


Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 6 και μισή το απόγευμα στο ΔΑΚ Έδεσσας θα πραγματοποιηθεί ο μικρός τελικός του 12ου Αντι-καπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ μεταξύ των ομάδων «ΝΕΜΕΣΙΣ» και «ΕΔΕΣΣΑΛΟΝ» καθώς επίσης και ο διαγωνισμός τριών πόντων.

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του Τουρνουά μεταξύ των ομάδων «Rock84» και «Red Hot Peppers».

Φέτος για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί διασύνδεση του Αντι-καπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ της Έδεσσας με το Τουρνουά Μπάσκετ «Νοσταλγία» της Βέροιας. Μία ομάδα παικτών από το Τουρνουά «Νοσταλγία» θα παίξει με μια αντίστοιχη ομάδα του Αντι-καπνιστικού Τουρνουά.

Παράλληλα και τις δύο αυτές μέρες θα «τρέχει» η κοινωνική δράση που στόχο έχει να συγκεντρώσει βιβλία και παιχνίδια ώστε να μοιραστούν μετά σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, κτλ. Όσοι γονείς θέλουν να χαρίσουν κάτι, μπορούν να έρθουν μαζί με τα παιδιά τους.

Παρακαλείται το φίλαθλο κοινό να προσέλθει και να υποστηρίξει με την παρουσία του τους παίκτες όλων των ομάδων. 






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *