Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Ο Ελπιδοφόρος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στη Νέα Πέλλα

Οι παλιοί κάτοικοι της Πέλλας θυμούνται ένα μικρό παιδάκι που κάθονταν στο πίσω μέρος ενός κάρου φορτωμένο με βαμβάκι με τα πόδια κρεμασμένα, που τα κουνούσε δεξιά και αριστερά στο ρυθμό της περπατησιάς του αλόγου. 
 
Από τότε έως σήμερα τα χρόνια πέρασαν, ενώ οι μνήμες έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό του. Έτσι ο Ελπιδοφόρος για μια ακόμη φορά επισκέπτεται τους συμπατριώτες πρόσφυγες και τους συγγενείς του, ως Αρχιεπίσκοπος Αμερικής αυτή τη φορά, λίγο πριν φύγει για τη Νέα Υόρκη για να τους δεί και να τους ευχαριστήσει. Μια ξεχωριστή στιγμή, ύψιστη τιμή για τη Νέα Πέλλα. 
 
Γιώργος Ροδάκογλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *