Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Διακρίσεις Συλλόγου Καράτε της Αριδαίας στο 27ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε GOJU KAI KARATE DO [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 διεξήχθη στη πόλη της Πρέβεζας στο κλειστό Δημοτικό Στάδιο το 27ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του παραδοσιακού συστήματος του Καράτε GOJU KAI KARATE DO. Συμμετείχαν όλες οι ηλικίες στις κατηγορίες του ΚΑΤΑ, ΚUMITE, Ομαδικό ΚΑΤΑ και BUNKAI.


Ο σύλλογος Καράτε της Αριδαίας συμμετείχε με 14 αθλητές και αθλήτριες και με απόλυτα επιτυχημένη εμφάνιση επιβεβαίωσε το υψηλό τεχνικό του επίπεδο κατακτώντας την πρώτη θέση ανάμεσα στους συλλόγους, πρωταγωνιστώντας σε όλες τις κατηγορίες που έλαβε μέρος.

Οι αθλητές του συλλόγου κατέκτησαν τα μετάλλια:

ΚΟΥΚΟΣΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 4 ΧΡΥΣΑ

ΚΑΝΑΚΗΣ ΘΕΩΔΟΡΟΣ 3 ΧΡΥΣΑ

ΠΟΥΣΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3 ΧΡΥΣΑ

ΣΙΣΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2 ΧΡΥΣΑ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 2 ΧΡΥΣΑ

ΜΠΟΥΛΑΛΑ ΣΟΦΙΑ 2 ΧΡΥΣΑ

ΚΕΒΙΔΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ 2 ΧΡΥΣΑ

ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1 ΧΡΥΣΟ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ

ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1 ΧΡΥΣΟ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ

ΤΑΡΑΣΙΔΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ 1 ΧΡΥΣΟ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ

ΣΙΝΑΠΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΧΡΥΣΟ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ

ΖΙΚΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ

ΡΙΖΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ






Ο σύλλογος συγχαίρει όλους τους αθλητές του μικρούς και μεγάλους για τις επιτυχίες τους και ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην αποστολή με επικεφαλής τον πρόεδρο του Βαϊβακανίδη Δημήτριο, το μέλη του Δ.Σ. που παραβρέθηκαν στους αγώνες, τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών, τους φίλους του Καράτε που μας εμψύχωσαν και βοήθησαν με τον τρόπο τους.


Το Δ.Σ. του συλλόγου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *