Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: Επίσκεψη του Νάσου Ηλιόπουλου σε Έδεσσα και Γιαννιτσά


Την Έδεσσα και τα Γιαννιτσά επισκέπτεται αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου, ο πρώην υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης αυτής του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, στην Έδεσσα, την Κυριακή 30-6-2019 θα πραγματοποιηθεί, στις 1.00 μ.μ., συνέντευξη τύπου προς τα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής στην Έδεσσα (Δημοκρατίας 10 στην αρχή του πεζόδρομου).

Αργότερα, το βράδυ της Κυριακής, στην Πλατεία ΕΠΟΝ, στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών, στις 8.00 μ.μ., θα γίνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, με ομιλητή το Νάσο Ηλιόπουλο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *