Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Σφοδρό χαλάζι την Κυριακή στην Αλμωπία και σε περιοχές της Πέλλας - Μεγάλο πλήγμα για τους αγρότες [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Νεροποντή με ψιλό χαλάζι είχαμε σε αρκετές περιοχές της Ημαθίας το απόγευμα της Κυριακής, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν υπάρξει στοιχεία για μεγάλες ζημιές στην παραγωγή. Στις περισσότερες περιοχές υπήρξε απλώς έντονη βροχόπτωση.



Αντιθέτως πολύ δυνατό χαλάζι έπληξε την ίδια ώρα της Κυριακής την περιοχή Αρχάγγελου Πέλλας (Αλμωπία), προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε κερασοκαλλιέργειες.

Στο μεταξύ συννεφιά και ασθενείς βροχές προβλέπονται στην περιοχή μας και για σήμερα Δευτέρα.

Ένα μισάωρο ήταν αρκετό για να σαρώσει τα πάντα. Η σφοδρή κακοκαιρία με τη χαλοζόπτωση σε χωριά της Αλμωπίας κατέστρεψε αγροτικές καλλιέργειες στη Φούστανη, τη Θηριόπετρα, τους Νερόμυλους, τον Πρόδρομο και τη Φιλώτεια, Αρχάγγελο, Περίκλεια.









*φωτο από φίλη του fb / pena.press | logospellas.gr

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *