Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Ανανέωσαν με Αλμωπό Αριδαίας Ξόμπλιος και Νικολίτσας - Ευχαριστήριο προς Άρη Υδραίας

To Δ.Σ του Αλμωπού Αριδαίας ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Άρη Υδραίας για την άψογη συνεργασία όλη την χρονιά όσο και για την υποστήρηξη και φιλοξενία των νεαρών παικτών για την στελέχωση της Β’ ομάδας μας.

Τους ευχόμαστε τα καλύτερα στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς και να έχουν υγεία και προσωπικές επιτυχίες.
 

Ανανέωσαν με Αλμωπό Αριδαίας Ξόμπλιος και Νικολίτσας


Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη δύο ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνιζόντουσαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τα γαλανόλευκα, αυτές των Παναγιώτη Ξόμπλιου και Σπύρου Νικολίτσα.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που και τη νέα σεζόν θα παραμείνουν στην ομάδα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα με υγεία και επιτυχίες

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *