Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Ξένη ιστοσελίδα εμφανίζει τον Μέγα Αλέξανδρο ως Σκοπιανό

Η ιστοσελίδα onthisday.com εμφάνισε αρχικά τον Μέγα Αλέξανδρο με «μακεδονική» εθνικότητα και τη σημαία της γειτονικής χώρας.

Σάλο έχει προκαλέσει η αναφορά ξένης ιστοσελίδας στην καταγωγή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η οποία παρουσιάζει τον Μακεδόνα Βασιλιά ως «Σκοπιανό», υιοθετώντας πλήρως τις αλυτρωτικές επιδιώξεις, που διατύπωσε κυρίως ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα onthisday.com παρουσίασε τον Μέγα Αλέξανδρο να έχει «μακεδονική» εθνικότητα εμφανίζοντας τη σημαία της γειτονικής χώρας με τον ήλιο της Βεργίνας.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, οι συντάκτες της ιστοσελίδας φαίνεται πως προσπάθησαν να διορθώσουν το λάθος με ένα μεγαλύτερο, αφού ο Μέγας Αλέξανδρος εμφανίζεται πλέον με δύο εθνικότητες, ελληνική και «μακεδονική».

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:





Πηγή: voria.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *