Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Δόξα Μελισσίου: Φέρνουν παίκτες για πρωταθλητισμό Διοίκηση και Γυριχίδης

Εναρξη προετοιμασίας στις (19/8)


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου στη χθεσινή του συνεδρίαση, 14/06/2019, με το νέο τεχνικό Γιάννη Γυριχίδη, συζήτησαν και συναποφάσισαν την ενίσχυση του έμψυχου υλικού της Ομάδας των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ με έμπειρους και ιδιαίτερα ταλαντούχους παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες Γ΄Εθνικής ή Α1 κατηγορίας, καθώς και νεαρούς ταλαντούχους από Ακαδημίες της
Πέλλας, ώστε:

  • η ιστορική ομάδα του Μελισσίου να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας,
  • να παίζει ανταγωνιστικό και ιδιαίτερα ελκυστικό ποδόσφαιρο
  • να προχωρήσει σε ανανέωση του έμψυχου υλικού της.

Επίσης, αποφάσισε η προετοιμασία της Ομάδας να ξεκινήσει τη Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 και ώρα 18.30 με συγκέντρωση όλων των ποδοσφαιριστών στο Δημοτικό στάδιο Μελισσίου.


Τέλος, ανακοινώνεται ότι για 11 η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό πάρκο Μελισσίου, την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019, η ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, με πλούσιο ποντιακό και δημοτικό πρόγραμμα, με σπουδαίους καλλιτέχνες και 3000 και πλέον προσκεκλημένους, σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α Δήμου Πέλλας. 
Αναρτήθηκε από Φίλαθλος Πελλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *