Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Εδεσσαϊκός: Αναχώρησε για τις ΗΠΑ ο Σταυρόπουλος - Κίνδυνος πρωτοδικείου για τον σύλλογο

Ολοένα και πιο ορατός γίνεται πλέον ο κίνδυνος να οδηγηθεί ο Εδεσσαϊκός σε λύση Διοίκησης Πρωτοδικείου ,όσο πλησιάζει η ώρα της μεθαυριανής επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης και δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον ενασχόλησης με τον σύλλογο ύστερα από την πρόσφατη παραίτηση της Διοίκησης Πασσαλή.

Ο επίτιμος πρόεδρος και κορυφαίος χρηματοδότης στην ιστορία της ομάδας Κωστής Σταυρόπουλος αναχώρησε χθες για το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών εμφανώς δυσαρεστημένος από τις τελευταίες εξελίξεις και χωρίς όπως φαίνεται να μπορέσει να βρει μια εναλλακτική διοικητική λύση ή να μεταπείσει τον Πασαλλή.

Ετσι, το πιθανότερο σενάριο είναι να αποδειχθεί άκαρπη και η Γ.Σ της Τετάρτης και αν δεν βρεθεί κάποιο νομικό "τρικ" να θεωρείται διακοπείσα και να συνεχιστεί έως ότου βρεθεί κάποιο σχήμα μέσα από διεργασίες , το επόμενο βήμα θα είναι αναπόφευκτα το Πρωτοδικείο.
Αναρτήθηκε από το Φίλαθλος Πελλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *