Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Γ'ΕΘΝΙΚΗ: Δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα ο Ευαθλος Πολυκάστρου

 Μετά την απόφαση αυτή της ομάδας του Πολυκάστρου,ο 3ος όμιλος της Γ Εθνικής μένει με 14 ομάδες και πολύ πιθανό να μείνει ως έχει.

 Η ανακοίνωση του Δ.Σ.:
Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος προφανώς ανοίγει. Μετά από πορεία ετών ιδιαίτερα τα τελευταία 7 με άνοδο και καθιέρωση στην Γ εθνική για 4 χρόνια, και περίπου 45 νίκες συνολικά, δυστυχώς ο ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ αδυνατεί να συμμετέχει στην Γ εθνική κατηγορία. Οι λόγοι πολλοί που θα εκτιμηθούν αναλυτικά αργότερα. Ενδεικτικά η απαξίωση του αθλήματος από την ομοσπονδία και η μετακυληση των οικονομικών υποχρεώσεων στυγνά και μόνο στις ομάδες με δυσβάσταχτα βάρη ( ενδεικτικά ένας αγώνας στην έδρα του σωματείου κοστίζει περίπου 350€ έξοδα διαιτητων, γραμματείας κλπ) , ένας όμιλος με τεράστιες μετακινήσεις (Λευκάδα, Κέρκυρα, Αγρίνιο κλπ) όταν ο άλλος όμιλος της Θεσσαλονίκης έχει περίπου 9 μετακινήσεις εντός της συμπρωτεύουσας. Ακόμη η οικονομική πίεση σε έναν νομό που είναι σίγουρα ουραγός είχε και αυτό τις συνέπειες του. Το ταξίδι όμως συνεχίζεται γιατί τον ΕΥΑΘΛΟ τον αγάπησε σχεδόν ολη η αθλητική κοινωνία της περιοχής και του Νομού γενικότερα και όταν αυτό είναι δυνατό το μέλλον είναι ευοίωνο. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους αγωνίστηκαν, καθοδήγησαν, συμμετείχαν, πάλεψαν, πόνεσαν, δάκρυσαν, χάρηκαν , απόλαυσαν τον ΕΥΑΘΛΟ μας . Εις το επανιδείν . 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *