Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Ιστορική συμφωνία - Αναγέννηση για το ποδόσφαιρο των Γιαννιτσών

Η Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 θα αποτελεί μια πολύ σημαντική μέρα ιστορικής σημασίας για το Γιαννιτσωτικό ποδόσφαιρο.


Η ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο Αθλητικός σύλλογος Γιαννιτσών ,όπου μετέχει στην Γ’ εθνική, αποτελούν από σήμερα μια ομάδα, μια που επιτεύχθηκε η περιβόητη συγχώνευση - συμφωνία των 2 πλευρών.

Μετά από συζητήσεις και έντονες ζυμώσεις που προηγήθηκαν , οι 2 πλευρές βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία την Αναγέννησης, παρουσία του προέδρου της ομάδας κ Σαββουλίδη και του προέδρου του Α.Σ. κ. Δανιηλίδη παρόντος και του κ. Βασίλη Τοψή που ηγήθηκε τις διαπραγματεύσεις. Μετά από εποικοδομητική συζήτηση αποφασίσθηκε από κοινούγια το καλό του ποδοσφαίρου της Πόλης και της ευρύτερης περιοχής, να προχωρήσει η συγχώνευση των 2 ομάδων. Έτσι η Ιστορία , συναντά το μέλλον και το Γιαννιτσώτικο ποδόσφαιρο, ενωμένο προχωρά, με στόχο και σκοπό την Αναγέννηση του.

Η συγχώνευση των 2 ομάδων με το ΑΦΜ Του Α.Σ. αναμένεται να προκαλέσει έκρηξη χαράς και ικανοποίησης στο ποδοσφαιρικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών , μια που ήταν επιθυμία όλων των φιλάθλων.

Έτσι ενωμένοι και δυνατοί θα προσπαθήσουν πλέον μαζί σαν μια ομάδα να έρθει ξανά η ποδοσφαιρική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στο ποδόσφαιρο της Πόλης των Γιαννιτσών , άλλα και της ευρύτερης περιοχής της επαρχίας Γιαννιτσών.

 

Γ. Χατζηχρηστός

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *