Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας: "Φόλες μπροστά στα ΚΤΕΛ της Αριδαίας!"

Αίσχος φίλοι, θυμό και αποτροπιασμό νιώθουμε για τα σημερινά γεγονότα που έλαβαν χώρα σήμερα το μεσημέρι στην Αριδαία.


Δύο αθώα σκυλιά ταίστηκαν το θάνατο μέρα μεσημέρι μπροστά στα ΚΤΕΛ της Αριδαίας και δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να ειδοποιήσει έγκαιρα ώστε να σωθούν αυτά τα ζώα. Τα ζώα σφαδάζανε μπροστά στην είσοδο και κανένας μα ειλικρινά κανένας δεν ενδιαφέρθηκε. Άνθρωποι μέσα από τα ΚΤΕΛ πήρανε τηλέφωνο την υπηρεσία του δήμου που είναι υπεύθυνη για τα αδέσποτα 4 η ώρα το μεσημέρι. Και σας ρωτάω ποιος νοήμων άνθρωπός θα το έκανε αυτό εφόσον οι υπηρεσίες είναι κλειστές εκείνη την ώρα.! 
 
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο πρόεδρος της φιλοζωικής όταν ήταν πλέον αργά και δεν προλάβανε να σώσουν τα ζώα. Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικηκής Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ. και κατέγραψε το συμβάν. Αύριο το πρωί θα συνταχτεί καταγγελία και θα ελεγχθούν οι κάμερες ασφαλείας. Μιλήστε φίλοι μας και μην φοβάστε, κάποιος θα είδε κάτι! Κοινοποιείστε να σταματήσει αυτή η μάστιγα, αυτή η κτηνωδία.!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *