Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Αλμωπία: Μια εικόνα που δεν τιμά κανέναν...

Στο ορεινό χωριό της Αλμωπίας και συγκεκριμένα στο Θεοδωράκι στο φαράγγι του Μπουνάρ, τις τελευταίες ώρες η συγκεκριμένη εικόνα κάνει το γύρο του διαδικτύου. 

Ιδού τα αποτελέσματα με την ανεξέλεγκτη ρίψη σκουπιδιών στην ύπαιθρο, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιοχές του δήμου μας. Η εικόνα σίγουρα δεν μας τιμά και μιλάει από μόνη της..

1 comments:

  1. Ελάτε σας παρακαλώ και μια βόλτα στις όχθες του ποταμού της Υδραιας να δείτε τι γίνεται! !!!θα εκπλαγείτε. ..είναι πετάμε δοχεία φυτοφαρμάκων χωρίς ποτέ να ενδιαφερθεί κανένας να τα μαζέψει .Λυπάμαι πολύ πραγματικά διότι κάποια στιγμή θα προκύψει σοβαρό πρόβλημα γιατί όλα τα που παιδιά παίζουν περιφέρονται
    Και εκεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *