Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

ΕΚΑΣΚΕΜ: Συνεχίζουν στον Μ. Αλ. Γιαννιτσών οι Μόσχου - Κουτρουλος - Παπαμανώλης

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΣΧΟΥ ΣΤΟΝ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


Το Δ.Σ. του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Κωνσταντίνο Μόσχου.

Ο Κωνσταντίνος θεωρείται παίκτης «σημαία του Συλλόγου» αφού ανήκει στο δυναμικό του από το 1993. Χαρακτηρίζεται από την ηρεμία και τον έξυπνο τρόπο παιχνιδιού του αλλά και από το εξαίρετο ήθος του που γνωρίζουν εξάλλου όλοι οι συναθλητές του τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της κεντρικής Μακεδονίας.

Σαν αθλητής ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία από τις ακαδημίες του «Μέγα» και στην συνέχεια πήρε μέρος στα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Από δεκαπέντε ετών αγωνίζεται στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου με πολλές διακρίσεις και ανόδους κατηγοριών για των σύλλογο μας. 

Η οικογένεια του «Μέγα» εύχεται στον Κωνσταντίνο να έχει υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.



ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


Το Δ.Σ. του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών είναι στην ευχάριστη θέση να έχει και την νέα αγωνιστική χρονιά στο αγωνιστικό ενεργητικό της ομάδας τον Στέργιο Κουτρουλό.

Ο Στέργιος είναι παίκτης που αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στον «Μέγα» δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο. 

Με όπλο του την αγωνιστικότητα αλλά και την πολύ καλή άμυνα του είναι μεγάλη βοήθεια για όποια ομάδα τον έχει στο δυναμικό της.

Η οικογένεια του «Μέγα» εύχεται στον Στέργιο μια υγιή χρονιά στην οποία να έχει και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες με την ομάδα μας .



ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ


Το Δ.Σ. του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών είναι στην ευχάριστη θέση να έχει και την νέα αγωνιστική χρονιά στο «ρόστερ» της τον Πασχάλη Παπαμανώλη.

Ο Πασχάλης αγωνίζεται τέσσερα χρόνια στην ομάδα του «Μέγα» και παρά το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της. 

Η αγωνιστική του ωριμότητα και η πειθαρχεία του στο παιχνίδι είναι στοιχεία που βοηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα στην προσπάθειά της να επιτύχει τους στόχους της.

Ευχόμαστε στον Πασχάλη να έχει με την φανέλα της ομάδας μας την νέα αγωνιστική χρονιά, υγεία και πολλές επιτυχίες.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *