Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Συμφώνησε με τον Κώστα Κυριακίδη η Νίκη Βόλου

Με τον 26χρονο δεξιό μπακ Κώστα Κυριακίδη ήρθε σε συμφωνία η Νίκη Βόλου, με τον ποδοσφαιριστή να προπονείται με την ομάδα και κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει και στο σημερινό φιλικό με τον Θησέα.

Ο παίκτης, που έχει ύψος 1.84, έχει τεθεί αντίπαλος της Νίκης στο παρελθόν τόσο με τον Αετό Σκύδρας όσο και με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που ήταν οι δύο του πρώτες επαγγελματικές ομάδες σε Γ’ και Β’ Εθνική αντίστοιχα, μετά την ομάδα της γενέτειράς του, Όλυμπο Αψάλου, που πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο. Συνέχισε στη Ζάκυνθο για δύο χρονιές στη Football League και ακολούθησαν στην ίδια κατηγορία ο Αγροτικός Αστέρας και ο Εργοτέλης, με τον οποίον πρόπερσι λόγω τραυματισμού δεν είχε καμία συμμετοχή. Ωστόσο, πέρσι με τον Αλμωπό Αριδαίας στη Γ’ Εθνική έκανε το restart κατέγραψε με την έκτη ομάδα του 2ου ομίλου 20 συμμετοχές και ένα γκολ.

Θυμίζουμε ότι η Νίκη έχει αποκτήσει και τον Σάββα Κυριακίδη, που βρίσκεται στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.



απο το magnesianews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *