Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Ενωμένοι για την Αλμωπία» για την ανεξαρτητοποίηση του Αναστασιάδη Σταύρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ» 
 
Ο πολιτικός αγώνας, για το καλό της ιδιαίτερης πατρίδας μας, είναι συνεχής και επίμονος και δεν κρίνεται μόνο από τα ωραία λόγια, αλλά κύρια από πράξεις και συμπεριφορές. Εμείς σε αυτόν τον αγώνα πορευτήκαμε ενωμένοι με ήθος και αξιοπρέπεια με σεβασμό σε αρχές και αξίες. Η πορεία αυτή είναι αναφορική και δύσκολη. 
 
Απαιτεί θυσίες. Δεν τον αντέχουν όλοι. Δυστυχώς με το ξεκίνημα της δημοτικής περιόδου, «πριν αλέκτωρ φωνήσαι», ούτε καν τρεις φορές, νεαρό στέλεχος του συνδυασμού μας, δεν άντεξε σε πιέσεις και υποσχέσεις. Με την πράξη του αυτή αδικεί και τον εαυτό του και την παράταξη, που τον εμπιστεύτηκε και τον ανέδειξε. Λυπούμαστε γι’ αυτό. Έτσι μετά και τη χθεσινή, πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, άρχισαν να φαίνονται τα επικίνδυνα παιχνίδια, που εξυφαίνονται πίσω από τις πλάτες των πολιτών, τα οποία σε συνδυασμό με ένα μίγμα κακών χειρισμών, προχειρότητας και αλαζονείας των διοικούντων υποβαθμίζουν και απαξιώνουν τους Θεσμούς. 
 
Κρίμα. Εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε, πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας, σεβόμενοι την εντολή και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *