Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Αριδαία: Δράση Ενημέρωσης για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού

Το Κέντρο Υγείας Αριδαίας , σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας (Κέντρο Κοινότητας ) το ΕΠΑΛ Αριδαίας "Νίκανδρος Παπαϊωάννου" και το ΓΕΛ Αριδαίας διοργανώνει : Δράση Ενημέρωσης για την πρόληψη του Καρκίνου, και συγκεκριμένα για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

Στόχος του προγράμματος είναι:

Να ενημερωθούν οι γυναίκες από Επαγγελματίες Υγείας για τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις γιατί ο Καρκίνος του μαστού είναι ιάσιμος εάν διαγνωσθεί έγκαιρα.Παράλληλα οι μαθητές/τριες του ΕΠΑΛ Αριδαίας <<Νίκανδρος Παπαϊωάννου>> θα χρωματίσουν μουσικά τη δράση ,δίνοντας έτσι το μήνυμα ότι η πρόληψη έχει να κάνει με ένα θετικό τρόπο ζωής.

Επίσης το παρών θα δώσει και η εθελοντική ομάδα του ΓΕΛ Αριδαίας <<ΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ>>.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 24/10/2019 στη Κεντρική Πλατεία Αριδαίας και συγκεκριμένα από 10:00 π.μ εως 13 :00π.μ.


Σας περιμένουμε.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *