Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Ο Δήμος Σκύδρας τίμησε τους πρωτοετείς φοιτητές του 2019 [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ο Δήμος Σκύδρας διοργάνωσε και φέτος με πολλή φροντίδα κι αγάπη αλλά και δικαιολογημένη υπερηφάνεια την τελετή επιβράβευσης των νέων φοιτητών, των τελειοφοίτων, δηλαδή, μαθητών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις ανώτατες σχολές της χώρας για την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-20.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της Σκύδρας Αγίου Πρωτομάρτυρα κι Αρχιδιακόνου Στεφάνου.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στο καλωσόρισμα - χαιρετισμό της τόνισε μεταξύ των άλλων, ότι η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας. Την ημέρα της γιορτής του πολιούχου της πόλης μας επιλέξαμε για να τιμήσουμε τα νιάτα και το μέλλον του τόπου μας. Στη συνέχεια προέτρεψε, μάλιστα, τα παιδιά να έχουν αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και να βαδίζουν πάντα μπροστά. Ο Δήμος Σκύδρας, διαβεβαίωσε η Δήμαρχος, ότι θα είναι πάντα δίπλα τους. Επανέλαβε κι αυτή τη φορά την προτροπή της στα παιδιά να μην ξεχάσουν τον τόπο τους και τους ανθρώπους που τους στήριξαν όπως είναι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί τους.

Η Δήμαρχος αναφέρθηκε, επίσης, στη βράβευση, στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, και του οχτάχρονου χαρισματικού, ευφυούς συμπολίτη μας Αναστάσιου Γεραντίδη, με τους γονείς του οποίου είχε συνομιλήσει το καλοκαίρι όταν την ενημέρωσαν για τις μαθηματικές επιδόσεις του παιδιού τους και τους γνωστοποίησε για τη βράβευση του συμπολίτη μας σε ανοιχτή εκδήλωση για να τον γνωρίσουμε όλοι μας.
 
 

Στη συνέχεια η Δήμαρχος έδωσε τα θερμά συγχαρητήρια από πλευράς όλου του Δήμου και των δημοτών της Σκύδρας στα παιδιά, στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και ευχήθηκε σ΄όλες κι όλους χρόνια καλά και πολλά, ευλογημένα, δημιουργικά και για τη νέα χρονιά 2020 ευχήθηκε υγεία, αγάπη , αλληλεγγύη, ειρήνη και προκοπή.

Ακολούθησε η βράβευση των νέων φοιτητών από τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, τους Βουλευτές του Νομού: Διονύση Σταμενίτη και Βασίλη Βασιλειάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή, τους Αντιδημάρχους: Μαρία Γιακαμόζη και Μιχάλη Μέγα, και τους Πρόεδρους, αντίστοιχα, της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Σκύδρας Θεμιστοκλή Κρητίδη και Γιάννη Θεοδοσίου.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας Θεόδωρος Αντωνιάδης.

Υπογραμμίζεται ότι μεταξύ των επιτυχόντων ήταν η Παρθένα Αδαμίδου η οποία μετά από χρόνια, αφού ολοκλήρωσε τη φοίτησή της στο ΕΠΑ.Λ έκανε το όνειρο της εισαγωγής της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πραγματικότητα στέλνοντας το δικό της ενθαρρυντικό μήνυμα.
Τα παιδιά που τιμήθηκαν είναι αυτά που ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους τη σχολική χρονιά 2018- 19 στο Λύκειο της Σκύδρας, στο Λύκειο της Καλής κι επίσης στο ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας που είναι δημότες – κάτοικοι του Δήμου Σκύδρας.

Για κάποιους φοιτητές που έλειπαν τις βραβεύσεις παρέλαβαν συγγενικά τους πρόσωπα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη συνολική αναμνηστική φωτογράφιση των νέων φοιτητριών και φοιτητών!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *