Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Τζάκρη: "Δωρεάν προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης σε 9 σχολεία της Πέλλας"

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη και το ίδρυμα International Foundation for Greece (IFG), στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής του δραστηριότητας, συνεχίζουν και φέτος για τέταρτή συνεχή χρονιά την παράδοση της έμπρακτης στήριξης τους στα σχολεία της Πέλλας με τη δωρεάν προμήθεια πετρελαίου σε 9 σχολεία για την θέρμανση των μαθητών τους κατά τους χειμερινούς μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, το Ίδρυμα International Foundation for Greece, που δραστηριοποιείται διεθνώς με στόχο την δημιουργία ενός δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για την χώρα θα προβεί στην δωρεάν προμήθεια συνολικά τεσσεράμισι (4, 5 ) τόνων πετρελαίου θέρμανσης (και ειδικότερα 500λιτρών πετρελαίο στο καθένα) στα δημοτικά σχολεία Αραβησσού, Σταυροδρομίου, Άγρα, Άρνισσας, Φλαμουριάς, Χρύσας – Τσάκων, Σαρακηνών, Μαυροβουνίου και στο 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών. 

Η κ. Τζάκρη ευχαριστεί θερμά την πρόεδρο του Ιδρύματος International Foundation for Greece κ. Ασπασία Λεβέντη για την έμπρακτη στήριξή της στην Νέα Γενιά και στα σχολεία της Πέλλας. 

Η παράδοση του πετρελαίου στα παραπάνω σχολεία θα γίνει έως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *