Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Β΄ΕΛΜΕ Πέλλας: Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή

Με τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρο Κόπτση συνομίλησαν σε προγραμματισμένη συνάντησή τους

την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, ο πρόεδρος της Β΄ΕΛΜΕ Πέλλας Ιωάννης Σουκιούρογλου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών Ηλίας Διαμαντόπουλος. Η πρωτοβουλία της συνάντησης ανήκει στους προέδρους των δύο συλλόγων, οι οποίοι έθεσαν στον Περιφερειακό Διευθυντή μια σειρά προβλημάτων που απασχολούν τα σχολεία του Δήμου Πέλλας.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα θέματα των κενών που υπάρχουν στα σχολεία του Νομού Πέλλας, πιθανών συγχωνεύσεων ή υποβαθμίσεων σχολείων και της επαναλειτουργίας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γιαννιτσών. Η συζήτηση έγινε σε κλίμα συνεργασίας και ο Περιφερειακός Διευθυντής απάντησε με θετική διάθεση στα ζητήματα που έθεσαν οι πρόεδροι των δύο συλλόγων. Μάλιστα δεσμεύτηκε πως θα είναι αρωγός στην προσπάθεια επαναλειτουργίας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γιαννιτσών. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο χρονικό διάστημα, αυτή τη φορά στα Γιαννιτσά, σε προγραμματισμένη εκδήλωση των δύο συλλόγων.

Ο Πρόεδρος της Β΄ΕΛΜΕ Πέλλας Σουκιούρογλου Ιωάννης

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης Γιαννιτσών Διαμαντόπουλος Ηλίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *