Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοίνωση για τον ετήσιο χορό του ΦΟ Αριδαίας

Πρωτοφανής ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Φ.Ο. Αριδαίας στο φετινό ετήσιο χορό μας, σε ένα πραγματικά ξεχωριστό Χριστουγεννιατικό πάρτυ με πρωταγωνιστές τα π α ι δ ι ά !!!
 
 Η προσέλευση πολλών δεκάδων αθλητών και αθλητριών διαφόρων ηλικιών, μαζί με τους γονείς, συγγενείς και φίλους τους, κατέστησαν το φετινό μας χορό τον πιο επιτυχημένο από κάθε άποψη.
Οι εξαιρετικές παραστάσεις των κοριτσιών του νεοσύστατου τμήματος της ρυθμικής γυμναστικής, οι εκπλήξεις από το τμήμα βόλεϊ κορασίδων, από την υπέροχη ομάδα «υπερμπαμπάδων» της ρυθμικής-αισθητικής γυμναστικής και η εξαιρετική επίδειξη της μικρής Μαρίλιας από το Φίλιππο Βέροιας, προκάλεσαν ενθουσιώδες χειροκρότημα και σκόρπισαν χαμόγελα και όμορφα συναισθήματα στους παρευρισκόμενους. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την υπέροχη μουσική από τους Djs Grigoriou & Svarnas. 

Συστατικό στοιχείο και αυτής της επιτυχημένης διοργάνωσης, ήταν η συντονισμένη προσπάθεια των ανθρώπων που συμμετείχαν και συνεισέφεραν αγκαλιάζοντας το σύλλογό μας. 

Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας τίμησαν και όλους αυτούς που στηρίζουν τον ΦΟΑ και τον βοηθούν να «ανθίζει» και να γεμίζει την επαρχία μας αθλητές και αθλήτριες, φανερώνοντας πως μόνο με τη συνεργασία για την υπεράσπιση του αθλητικού ιδεώδους και των αξιών μπορούμε να προχωρούμε μπροστά. 

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του φετινού χορού:

Καφέ Ζαχαροπλαστείο Ζιλή στο Λουτράκι, Infotech Πακαλίδης-Μποτσφάρης, Anna BEKIRI Υψηλή Ραπτική, Ανθοπωλείο Ανθός, Keeneye Μοσχάκης Διαφημιστική, Multimedia Σβάρνας-Μουμτζίδου, Ρωμανίδου Ειρήνη Βιβλιοχώρα, Παντής Λευτέρης Βιοτεχνία Εσωρούχων. 

Επίσης ευχαριστούμε θερμά και τους χορηγούς των 14 δώρων μεγάλης αξίας της λαχειοφόρου αγοράς:

Unboxholics, Μπεκίρης Στέφανος & ΣΙΑ ΟΕ, Νοχουτίδης Παναγιώτης, Αlmopia travel, Electronet Παντζαρτζίδης, Α.Λούστας -Λ. Θυσιάδης, Hotel Νύμφες, Κατάστημα Γερμανός Αριδαίας, Ζέρζης Πέτρος Μηχανές Γραφείου, Multimedia Σβάρνας-Μουμτζίδου, Euronics ΑΦΟΙ Κούτσουλα, Μελίες Boutique Hotel, Αλέξανδρος Γάτσος Κοσμήματα, Engine Carbonclean. 

Από την κλήρωση έμειναν αδιάθετα τρία δώρα τα οποία κερδίζουν οι λαχνοί με τους αριθμούς:

979, 1602, 127. Παρακαλούμε τους τυχερούς να επικοινωνήσουν με το 6974481592.

Η οικογένεια του ΦΟΑ με αφορμή τον ερχομό του νέου έτους θέλει να χαρίσει τις πιο θερμές και αληθινές ευχές της σε όλους για μία ακόμη πιο δημιουργική χρονιά με υγεία και πρόοδο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *