Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Βραβεύτηκε από το ΣΕΓΑΣ ο Πανελληνιονίκης αθλητής του Ίκαρου Αλμωπίας Καλκαβούρης Αθανάσιος (Εικόνες)


Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε χθες 26 Ιανουαρίου από τον ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Κατερίνης, η βράβευση των Πανελληνιονικών Αθλητών και Αθλητριών του Στίβου που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους το 2019.

Ο Πανελληνιονίκης αθλητής του ΙΚΑΡΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ βραβεύθηκε για την 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΙΚΗ του στο ΕΞΑΘΛΟ στην κατηγορία Κ16 το 2019. Την βράβευση στον αθλητή μας έκανε ο κ.Χάρης Βαρυτιμίδης παρουσία του Γεν. Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, του Δημάρχου Κατερίνης και Ολυμπιονίκη Κώστα Κουκοδήμου και πολλών παραγόντων του αθλητισμού. 

Πριν την εκδήλωση προηγήθηκε συζήτηση μεταξύ προπονητών και μελών του ΣΕΓΑΣ με τον κ.Σεβαστή και ο σύλλογος μας εκπροσωπήθηκε από τον κ.ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ αλλά και την προπονήτρια ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ. 

Αξίζουν διπλά συγχαρητήρια στον πανελληνιονίκη μας, διότι η εικόνα δυσλειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων στις οποίες προπονείται, οι αντίξοες συνθήκες προπόνησης και η αδυναμία να υλοποιηθούν ολοκληρωμένα προπονητικά προγράμματα λόγω των ανωτέρω καταστάσεων,δεν αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για την ΚΟΡΥΦΗ. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ.








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *