Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

ΕΚΑΣΚΕΜ: Με νίκη συνέχισε το Παιδικό Τμήμα του "Μ.Αλέξανδρου" Γιαννιτσών

Με νίκη συνέχισε το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών για το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., κερδίζοντας την Κυριακή 05/01/2019 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα της «Κούπα» Κιλκίς με σκορ 48-42.

Η ομάδα του «Μέγα» μπαίνοντας μουδιασμένα στο παιχνίδι, βρέθηκε να χάνει στο πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 10-12. Στο δεύτερο δεκάλεπτο του παιχνιδιού η ομάδα των Γιαννιτσών βρήκε τον τρόπο να σταματήσει επιθετικά την πολύ καλή ομάδα του Κιλκίς και να προηγηθεί στο σκορ στο τέλος του δεκαλέπτου με 27-19.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Κιλκίς «έκλεισε» γρήγορα την διαφορά παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού τις δύο ομάδες χώριζε ένα καλάθι μέχρι ένα λεπτό πριν το τέλος του παιχνιδιού όπου η ομάδα των Γιαννιτσών πήρε το προβάδισμα με έξι πόντους, διαφορά που της έδωσε στο τέλος και την νίκη με σκορ 48-42.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Δημήτρης Κυριαζής: « Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την σημερινή τους νίκη αλλά και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Κιλκίς που «πάλεψέ» το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Κάναμε λάθη στην άμυνα και χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά αλλά και πιο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να δουλέψουμε στην προπόνηση μας την αγωνιστική μας πειθαρχεία αλλά και την συγκέντρωσή μας.»

Τα δεκάλεπτα: Α:10-12 Β:17-07 Γ:06-12 Δ:15-10

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Δ. Κυριαζής)Παπαδόπουλος Κ., Υγειονομάκης Κ,. Στάχταρης Γ., Χατζηαντωνίου Μ., Βένος Μ., Βένος Π., Καρουλίδης Ι., Χατζηχαρίτωνος Χ., Καραμανλής Γ., Σταμενίτης Σ., Μπόσκος δ., Λαφαζανίδης Ι.

«Κούπα» Κιλκίς: (Ν. Θεοδωράκος) Κολεσίώτης Κ., Μάτσκος Κ., Ποιμενίδης Γ., Παπαδόπουλος Ν., Δαγκλιάρης Σ., Θεογιάννης Β., Παπαδόπουλος Ι., Παυλίδης Σ., Κουτσιλάνης Α., Παυλίδης Σ., Ντέλλης Ν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *