Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε στη Σκύδρα η «4η Χορωδιακή Συνάντηση»

Μια σημαντική πολιτιστική μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020.

Επρόκειτο για την 4η Χορωδιακή Συνάντηση που συνδιοργάνωσαν και φέτος μ΄επιτυχία ο Δήμος Σκύδρας και η Μικτή Χορωδία Καλής Σκύδρας.

Συμμετείχαν οι χορωδίες: του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολύπετρου Κιλκίς, «Φιλομήλα» του Μουσικού και Καλλιτεχνικού Συλλόγου Ευόσμου Θεσσαλονίκης, του Κ.Α.Π.Η. Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, « Δημήτριος Τζιτζιλέρης» της Δημοτικής Χορωδίας Αγιάς Λάρισας και η Μικτή Χορωδία Καλής.

Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν ένα ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα κι ανταπέδωσαν την ικανοποίησή τους με θερμά χειροκροτήματα.

Η Αντιδήμαρχος Μαρία Γιακαμόζη, εκπροσωπώντας τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου, ευχαρίστησε θερμά τους μαέστρους, τους μουσικούς και τα μέλη των χορωδιών προσφέροντας αντίστοιχη τιμητική πλακέτα σε κάθε χορωδία. Επίσης, ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους που τίμησαν κι αγκάλιασαν την εκδήλωση εκφράζοντας μ΄αυτό τον τρόπο την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τη συγκεκριμένη ξεχωριστή πολιτιστική δράση που αποτελεί ήδη θεσμό για τον τόπο μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *