Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Αυξάνονται οι νεκροί στην Τουρκία - Έφτασαν τους 21

Νέα κατακόρυφη αύξηση των νεκρών στην Τουρκία μέσα σε 24 ώρες

Στους 21 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στην Τουρκία από 9 που ήταν χθες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τούρκου υπουργού Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά. Τα κρούσματα κορονοϊού ανέρχονται στα 947. Σήμερα διεξήχθησαν 2.953 τεστ, εκ των οποίων διαπιστώθηκαν 277 νέα κρούσματα. «Χάσαμε 12 ηλικιωμένους μας. Μέχρι σήμερα έχουμε 21 θανάτους. Ας προειδοποιήσουμε τους ηλικιωμένους μας. Να συμμορφώνονται με τους περιορισμούς της κυκλοφορίας. Ο κίνδυνος του θανάτου αυξάνεται με την ηλικία», έγραψε στο twitter ο Τούρκος υπουργός Υγείας.
Καταργούνται τα τραπεζοκαθίσματα

Με διάταγμα του υπουργείου Εσωτερικών καταργούνται από απόψε τα τραπεζοκαθίσματα σε όλα τα εστιατόρια, καφέ και ζαχαροπλαστεία στην Τουρκία. Επιτρέπεται μόνο παράδοση φαγητού κλπ. take away.
Απαγόρευση κυκλοφορίας για ηλικιωμένους

Την ίδια από τα μεσάνυχτα σήμερα θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας στους ηλικιωμένους. Η απαγόρευση θα αφορά τους ηλικιωμένους άνω των 65 ετών και των ανθρώπων με χρόνιες παθήσεις, σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών. Η απαγόρευση αρχίζει να ισχύει από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και προβλέπει τη μη κυκλοφορία των ηλικιωμένων σε πάρκα, καφενεία και ανοιχτούς χώρους.
 
 
 
 
απο το ethnos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *