Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΓΑΣ Μελίκης - ΦΟ Αριδαίας 86 - 73

Αποδεκατισμένη από τραυματισμούς και ιώσεις o ΦΟΑ , γνώρισε φυσιολογικά την ήττα στη Μελίκη με 86-73.

Παρά τις πολλές απουσίες, οι παίκτες του Παναγιώτη Τζιβάνη έκαναν φιλότιμη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να μείνουν κοντά στο σκορ αλλά με την εμπειρία και την ευστοχία τους οι γηπεδούχοι κρατούσαν μια διαφορά ασφαλείας σε όλο το ματς. Ακόμα και στο τρίτο δεκάλεπτο, που η διαφορά μειώθηκε στους έξι πόντους, η Μελίκη βρήκε τις λύσεις για να καθαρίσει γρήγορα τον αγώνα.

Ο ΦΟΑ ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του ΓΑΣ Μελίκης για την άψογη φιλοξενία και τους ευχονται την πραγματοποίηση των στόχων τους.

Δεκάλεπτα: 33-21, 50-34, 69-52, 86-73

Διαιτητές: Δέλλας-Κωνσταντινέλης

ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης): Λιόλιος 27(5), Στοϊτσης 23(3), Ντόβας, Μαγαλιός 2, Πεϊμανίδης 3(1), Ρογγότης 2, Εσερπόγλου, Παπαδόπουλος 2, Λέφας 1, Ημερίδης 26(1).

ΦΟ Αριδαίας (Τζιβάνης): Κανονίδης, Αμπάρης 2, Θωμαΐδης, Πέτκος 11(3), Πετρούδης 4, Στρέπκος, Παντής, Πονόπουλος, Γεωργάκης 10, Μακρόπουλος 29(4), Παουλεάνου 15(1), Κληντσάρης 2.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *