Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Αυτά είναι τα τρία πιο επικίνδυνα τρόφιμα στον κόσμο

Δεν πρόκεται να τα βρείτε στο ντουλάπι σας, ούτε καν στο Super Market της γειτονιάς σας. Και αυτό είναι το καλύτερο για εσάς, αφού τα παρακάτω τρόφιμα θα μπορούσαν να σας στείλουν… αδιάβαστους. 

Puffer Fish (ψάρι φούσκα)Το ήπαρ, οι ωοθήκες και τα έντερα του ψαριού αυτού περιέχουν υψηλές ποσότητες τετροδοτοξίνης, μια δυνητικά θανατηφόρα ουσία για τον άνθρωπο. Ακόμα και μια μικρή ποσότητα της τοξίνης μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θάνατο αφού παραλύει το νευρικό σύστημα. 

Casu Marzu (τυρί με σκουλήκια)
Αυτή το τυρί από την Σαρδηνία περιέχει ζωντανά…σκουλήκια. Δεν είναι θανατηφόρα, αλλά μπορούν να ζήσουν αρκετά για να φτάσουν στα έντερα σας και να σας στείλουν στην τουαλέτα. Το τυρί έχει απαγορευτεί από την ΕΕ. 

Blood Clams (όστρακα)
Τα συγκεκριμένα όστρακα βρίσκονται συνήθως στον Κόλπο του Μεξικού.Επειδή ζουν σε αρκετά βαθιά νερά είναι εκτεθειμένα σε περισσότερους ιούς. 
 
 
 
απο το runnfun.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *