Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Προληπτική απολύμανση σε ΚΑΠΗ, Παιδικούς Σταθμούς και Σχολεία στο Δήμο Πέλλας

Προληπτική απολύμανση θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα κέντρα ανοιχτής προστασίας ηλικιωμένων του Δήμου Πέλλας (ΚΑΠΗ) την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 και θα ακολουθήσει στους Παιδικούς Σταθμούς και σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Με ψυχραιμία και υπευθυνότητα λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα σε σχέση με την έξαρση των κρουσμάτων του κορωναϊού και αναθέτουμε σε ειδικούς την απολύμανση όλων των ΚΑΠΗ για προληπτικούς λόγους, διότι ως επί το πλείστον στους χώρους αυτούς συγκεντρώνονται ηλικιακά ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Επιπλέον, έχουμε ενισχύσει τις σχολικές μονάδες και τους παιδικούς σταθμούς με ποσότητες υλικών όπως αντισηπτικά, χλωρίνη, χειροπετσέτες μια χρήσης κ.α.

Να σημειωθεί ότι στο δήμο μας δεν έχει διαγνωσθεί κρούσμα του κορωναϊού.

Συνιστούμε σε όλους τους δημότες ψυχραιμία, τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ και σας υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση εμφάνισης ύποπτων συμπτωμάτων σε συνδυασμό με ταξιδιωτικό ιστορικό σε πληττόμενη περιοχή συστήνεται η άμεση επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στο τηλέφωνο: 210.52.12.054. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *