Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Άρχισε η απαλλαγή των 1200 εμπλεκομένων στο «ΑΘΗΝΑ»

Γιάννης Σηφάκης: Άρχισε η απαλλαγή των 1200 εμπλεκομένων στο «ΑΘΗΝΑ» - Απόλυτη δικαίωση της προσπάθειας μου 2 ετών και μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που νομοθέτησε την λύση

Άρχισε η απαλλαγή των ΑΦΜ των 1200 εμπλεκομένων στο γνωστό τεράστιο πρόβλημα 25 ετών με την ΟΠ "ΑΘΗΝΑ". Ειλικρινά συγκινήθηκα όταν εμπλεκόμενοι μου τηλεφωνούν εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για την επίλυση του θέματος από τον ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζοντας σε αυτό την προσωπική μου συμβολή μετά μια μεγάλη προσπάθεια περίπου 2 ετών.

Το σημαντικότερο κοινωνικό πρόβλημα στην Πέλλα λύθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ολοκληρώθηκε η γραφειοκρατία για την υλοποίηση του Νόμου που ψηφίσαμε στον οποίο είχα την τιμή να είμαι και εισηγητής.

Στιγμές σαν αυτή σου δίνουν κουράγιο να παλεύεις για το δίκιο των ανθρώπων του μόχθου, να παλεύεις για τον τόπο σου. Για μένα ( όπως έμαθα και από την δουλειά μου) το βασικό σε έναν εκπρόσωπο του λαού είναι η δυνατότητα του να διερευνά λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και η αποτελεσματικότητα του να μπορεί να πείσει και να τις επιβάλλει.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *