Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ανοιχτές οι λαΙκές αγορές στο Δήμο Σκύδρας

Με τις ισχύουσες και γνωστές σ΄ όλους προϋποθέσεις, τους όρους και τους κανόνες προστασίας, υγιεινής κι ασφάλειας από την εξάπλωση του κορωνοϊού θα λειτουργήσουν και στην τρέχουσα εβδομάδα οι λαϊκές αγορές στο Δήμο Σκύδρας.

Έτσι, λοιπόν, θα είναι ανοιχτή και θα πραγματοποιηθεί, τόσο η λαϊκή αγορά στην Καλή την Τετάρτη 29 Απριλίου όσο και η λαϊκή αγορά στη Σκύδρα το Σάββατο 2 Μαΐου 2020.

Όπως πάντα παραμένει στη διάθεση των ενδιαφερομένων για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνιση ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Σταματέλλος, τηλ.:6980414545 κι ο Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ιγνάτης Καραπαναγιώτης τηλ:.6977946294.

Για μια ακόμη φορά κι ας θεωρηθεί αυτονόητο κι επαναλαμβανόμενο, πλην όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπενθυμίσουμε και να παρακαλέσουμε τους παραγωγούς, τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές των λαϊκών αγορών να τηρήσουν με κάθε υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα προβλεπόμενα κι απαραίτητα μέτρα υγιεινής, ασφάλειας και προφύλαξης (αποστάσεις, μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, καθαριότητα κ.α).

Ενόψει των ανακοινώσεων από την πολιτεία για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, ας κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή, όπως μας συστήνουν οι αρμόδιοι. Ας κρατάμε τις αποστάσεις στο χώρο των λαϊκών αγορών, ας αποφύγουμε το συνωστισμό και τα «πηγαδάκια», ας μείνουμε για λίγο ακόμη «μακριά κι αγαπημένοι».

Δεν χαλαρώνουμε, δεν επαναπαυόμαστε, αλλά προσέχουμε για μη δώσουμε στον κορωνοϊό την ευκαιρία της διάδοσης ή της αναζωπύρωσής του που μπορεί να επιδεινώσει ή μηδενίσει ό,τι με συλλογικότητα, θυσίες, αγώνες και κόπους καταφέραμε μέχρι τώρα.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *