Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Βίντεο - Αφιέρωμα: Λουντέμια στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας το 1991

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται πάντοτε το πρώτο σαββατοκύριακο μετά τον μεγαλοπρεπή εορτασμό της 15ης Αυγούστου.

Αφορούν τριήμερο το οποίο δομείται ως εξής'' 1η μέρα αφιερωμένη στα παιδία και στην ψυχαγωγία τους με καινοτόμα παιχνίδια και δρώμενα. 2η μέρα΄ αφιερωμένη στην παράδοση του τόπου μας με χορευτικό πανόραμα παραδοσιακών χορών,πολιτιστικά αφιερώματα,και φυσικά εκτενές αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Μενέλαου Λουντέμη. 3η μέρα μεγάλη συναυλία με σπουδαίους ερμηνευτές,προσιτή σε όλο τον κόσμο χάρη στο ελάχιστο-συμβολικό κόστος της. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στον πανέμορφο χώρο του προάυλιου του Γυμνασίου-Λυκείου Εξαπλατάνου που φέρει το όνομα του Λογοτέχνη.

Πέρα απο τις ετήσιες εκδηλώσεις,ο μορφωτικός σύλλογος Εξαπλατάνου δραστηριοποιείται σε κάθε κοινωνικό τομέα,και τα έσοδα των κερδών διοχετεύονται σε κοινωφελή έργα.

Δείτε το βίντεο του inpozar:






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *