Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Δήμος Έδεσσας: Κλειστοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί Σταθμοί

Το  “ΕΥ ΖΗΝ” Δήμου Έδεσσας ανακοινώνει την εκ νέου αναστολή λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών του νομικού προσώπου, έως την 10η Μαΐου 2020, μετά και την δημοσίευση της σχετικής ΚΥΑ από τους αρμόδιους υπουργούς. 

Ενημερώνει επίσης τα μέλη του ΚΑΠΗ πως και αυτό θα παραμένει σε αναστολή λειτουργίας έως ότου γίνει άρση των κυβερνητικών μέτρων που σκοπό έχουν την προστασία της τρίτης ηλικίας από το COVID-19.

Η ιδιαιτερότητα των συνθηκών που βιώνουμε φέτος μας αναγκάζει να προσπεράσουμε τις σύνηθες συμπεριφορές μας και να δώσουμε τις ευχές μας εξ αποστάσεως.

Εκ μέρους λοιπόν της Διοίκησης και των εργαζομένων στις δομές του “ΕΥ ΖΗΝ” σας ευχόμαστε από καρδιάς το Φως της Ανάστασης να χαρίζει ελπίδα, αδελφοσύνη, αισιοδοξία και δύναμη! Μέχρι τον επόμενο εναγκαλισμό μας…. “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”.
Καλό Πάσχα!!

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

του ΝΠΔΔ “ΕΥ ΖΗΝ” Δήμου Έδεσσας

Γιώγας Δημήτριος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *