Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΕΠΣ Πέλλας: Επίδομα 800 ευρώ και σε ωφελούμενα αθλητικά σωματεία

Σας ενημερώνουμε πως με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου τα αθλητικά σωματεία εντάσσονται στο πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων που έχουν κλείσει με κρατική εντολή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτουν ΚΑΔ που εντάσσεται στις σχετικές λίστες του Υπουργείου.

Η ΕΠΣ Πέλλας , καλεί τα σωματεία που επιθυμούν να διαπιστώσουν εάν ο ΚΑΔ που διαθέτουν συμπεριλαμβάνεται στις σχετικές λίστες και να υποβληθεί η αίτηση έως της 10 Απριλίου, προκειμένου να λάβουν την οικονομική ενίσχυση των 800 ευρώ, να επικοινωνήσουν με το λογιστικό γραφείο που τους υποστηρίζει.

Η ΕΠΣ Πέλλας ενημερώνει τα σωματεία της ότι σε περίπτωση που χρειάζονται λογιστική υποστήριξη αυτή παρέχεται αφιλοκερδώς από την Ένωσή μας ( τηλ : 6979332541 κ. Στογιαννίδης Ιωάννης ).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *