Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ανακοίνωση Κέντρου Υγείας Αριδαίας

Με στόχο την ενημέρωση των πολιτών της Περιοχής Ευθύνης του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, ανακοινώνουμε ότι:


• Η επαναλειτουργία των Τακτικών Ιατρείων (Παθολογικού, Γενικής Ιατρικής, Μεταβολικού Συνδρόμου, Οδοντιατρικού) και των εργαστηρίων Μικροβιολογικού και Ακτινολογικού, ώστε να διασφαλιστεί η συνέχεια της παροχής υπηρεσιών ΠΦΥ, κατά την διάρκεια της πανδημίας, με κύριο και βασικό στόχο την ασφαλή εξυπηρέτηση των πολιτών, θα γίνεται με ραντεβού.

Οι προσερχόμενοι ασθενείς, κατά την επίσκεψη τους στο Κ. Υ. Αριδαίας, πρέπει υποχρεωτικά να φορούν προσωπική μάσκα προστασίας.

Τα διαθέσιμα τηλέφωνα ραντεβού είναι:


23843 50012

Οι ώρες λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής των ραντεβού είναι 12:00μμ-14:00μμ. από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός των αργιών.

Σε περιπτώσεις όπου θα υπάρχει υπερβολικός όγκος επικοινωνίας, θα κρατούνται στοιχεία για να γίνεται στην συνέχεια επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους.

Για την ορθή εξυπηρέτηση όλων, παρακαλούμε για λελογισμένη χρήση.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *