Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Η Τομ.Οργάνωση ΠΕΛΛΑΣ του ΚΚΕ για την προβοκάτσια στην Άρνισσα

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Τ.Ο. ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ

Η Τομ.Οργάνωση Πέλλας του ΚΚΕ καταδικάζει την απαράδεκτη ενέργεια, με άρωμα προβοκάτσιας, αμαύρωσης του χώρου του μνημείου του ποντιακού ελληνισμού στην Άρνισσα. Τονίζουμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με το οργανωμένο λαϊκό ταξικό κίνημα, καλλιεργούν το μίσος και την αντιπαράθεση ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής, αποκρύπτοντας παράλληλα τον πραγματικό αντίπαλο, τις πολιτικές που εφαρμόζουν οι εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις και πλήττουν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει κάθε δίκαιη διεκδίκηση του οργανωμένου ποντιακού κινήματος, όπως και όλες τις διεκδικήσεις του λαού κόντρα στις επιλογές της εκάστοτε κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *