Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Τοποθέτηση Θεοδωρίδη Αναστάσιου για τις δηλώσεις του προέδρου της ΤΚ Σωσάνδρας

Νιώθω την ανάγκη πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της τκ Σωσάνδρας που πιστοποιεί ότι η υπηρεσία μας πραγματικά αποδίδει τα μέγιστα και καθημερινά είναι δίπλα στους αγρότες του Δήμου μας . Όπως και να το κάνουμε είναι μια αναγνώριση.

Από κει και πέρα αυτό που έχω να δηλώσω είναι πως τα μηχανήματα τα έχω στείλει στην ΤΚ Σωσάνδρας τέσσερις φορές ως τώρα και ο πρόεδρος τα διαχειρίστηκε τις τρείς . Συνεπώς ο ίδιος πρέπει να απολογηθεί για πιο λόγο δε βοήθησε τους αγρότες του χωριού του καθαρίζοντας τα αυλάκια και σήμερα βρίσκεται στην δυσχερή θέση να πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για να γίνουν αυτές οι παρεμβάσεις . Ο δήμος μας δεν είναι μόνο ένα χωρίο . Υπάρχουν 47 χωριά και τα μηχανήματα πρέπει να περάσουν από παντού. Βασικός προσανατολισμός μας είναι η ισονομία .

Όσον αφορά την μια φορά που δεν ενημερώθηκε , δηλώνω πως πράγματι στάλθηκε ένα μηχάνημα για δύο ώρες για να κάνει μια παρέμβαση ,που ο ίδιος ξέχασε την προηγούμενη φορά ,σε κεντρικό αγροτικό δρόμο , μετά από ενημέρωση που είχα από τον δημοτικό σύμβουλο Μήντση Νικόλαο , ο οποίος κατοικεί στην Σωσάνδρα , έχει διατελέσει δύο φορές πρόεδρος της τοπικής κοινότητα και αδιαπραγμάτευτα γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του χωριού και ως δημοτικός σύμβουλος είναι αποδέκτης παραπόνων.

Εκτός αυτού , ο πρόεδρος υπέπεσε και σε ένα ακόμη παράπτωμα . Αναφέρει πως δεν καθαρίσαμε κανένα αυλάκι άρδευσης αλλά όπως προκύπτει από την φωτογραφία που παραθέτω , καθαρίσαμε με μηχάνημα του Δήμου το κεντρικό αυλάκι και ο πρόεδρος ήταν παρών και επέβλεπε . Όπως και να έχει όμως στο δήμο υπάρχει ο Δήμαρχος , οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση πολλά χρόνια τώρα και γνωρίζουν και αυτοί τα προβλήματα που υπάρχουν και έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να ζητούν να γίνονται παρεμβάσεις , πάντοτε με γνώμονα το καλό του τόπου.

Μήπως πιστεύει ο αγαπητός πρόεδρος πως επειδή έγινε πρόεδρος της ΤΚ Σωσάνδρας , αυτοδίκαια τα έμαθε όλα και πως μπορεί να ευνουχίζει τον Δήμαρχο , τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους, με το επιχείρημα πως «στο χωριό μου κάνω κουμάντο εγώ» ?

Αυτές οι πρακτικές μας πάνε πολλά χρόνια πίσω …

Τέλος , προσωπικά με την πορεία μου αλλά και παραταξιακά , ως μέλος του συνδυασμού Αλμωπία Ψηλά , έχουμε αποδείξει πως γνώμονας και αρχή μας είναι η αλλαγή νοοτροπίας , η ισονομία , η ισότητα , η συνεργασία και ο ουσιαστικός λόγος που αποτυπώνεται με έργα.


ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *