Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

ΕΚΑΣΚΕΜ: Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών - Επιστρέφει στο σπίτι του ο Πονόπουλος

Επιστρέφει στο σπίτι του ο Πονόπουλος!!!

Επιστρέφει στο σπίτι του μετά από μια πενταετή παρένθεση ο Γιώργος Πονόπουλος!!!

Ο Γιώργος που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στις εθνικές κατηγορίες με την φανέλα των Ιωνικός Ιωνίας (Γ΄Εθνική), Σ.ΑΣτρατωνίου (Β΄ Εθνική), Φιλίππου Βέροιας (Β΄ Εθνική) και Φ.Ο. Αριδαίας (Γ΄Εθνική) επιστρέφει για να βοηθήσει με την αγωνιστική του εμπειρία το φετινό δύσκολο έργο της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσώνπου μετά την φετινή του άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Σε δηλώσεις τους ο παίκτης του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών και ο έφορος του τμήματος Basketball τόνισαν τα εξής:

Γιώργος Πονόπουλος(παίκτης):Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο «σπίτι» μου. Ο «Μέγας» έχει για την φετινή χρονιά δύο στόχους: Αρχικά να δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολό, που θα αποτελείται από παίκτες της πόλης μας και Δεύτερον να μπορέσει να «βγάλει» από τις ακαδημίες, παίκτες που θα επανδρώσουν όχι μόνο το ανδρικό του τμήμα αλλά και τις πιο υψηλές κατηγορίες. Για τους παραπάνω λόγους δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του συλλόγου μου για να επιστρέψω στην βάση μου.

Αντώνης Παπαδόπουλος( Έφορος) Είναι χαρά αλλά και τιμή για την ομάδα μας, ένα δικό μας παιδί να επιστρέφει στο σπίτι μας. Εκτός από τα μπασκετικά χαρίσματα και την αγωνιστική βοήθεια που θα προσφέρει ο Γιώργος, αυτό που μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενους αλλά και περήφανους, είναι το ήθος του και η εργατικότητα του, σημεία αναφοράςγια τον κάθε άνθρωπο. Σαν σύλλογος αυτό που ονειρευόμαστε, είναι να δημιουργήσουμε ομάδες σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα, από το ανδρικό μέχρι και τις ακαδημίες, που θα αποτελούνται τόσο από αθλητέςτης πόλης μας οσο και της ευρύτερης περιοχής, έτσι ώστε ο «Μέγας» να μπορέσει να γίνει πόλος έλξης για όλα τα νέα παιδιά που αγαπάνε το basketball.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *