Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Συγκροτείται νέα διοίκηση στον Εδεσσαϊκό

Λύση στο διοικητικό πρόβλημα της ομάδας φαίνεται να αποτελεί η εκδήλωση της πρόθεσης ανάληψης της προεδρίας του Συλλόγου, από τον γνωστό γιατρό και πρώην πρόεδρο του Εδεσσαϊκού Ανάστασιο Κούκο.

Η σημερινή γενική συνέλευση όρισε τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τους κ. Γιάννη Βέττα , Γιάννη Τρυφωνιδη και Μιχάλη Καλαιτζιδη η οποία θα κάνει τις σχετικές επαφές τόσο με τον υποψήφιο ο πρόεδρο όσο και με τον δήμαρχο κ. Γιάννου.

Επόμενη συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης είναι την Δευτέρα 20 Ιουλίου και ώρα 7:00μμ στα γραφεία του Συλλόγου με την αισιοδοξία πλέον να αντικαθιστά την ανασφάλεια των τελευταίων εβδομάδων.

 
 
απο το asedessaikos.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *