Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Μεταγραφές και ανανεώσεις για τον Εθνικο Γιαννιτσών

Ανανέωσαν οι αρχηγοί: Γρηγοριάδης και Γκουγκουλούδης

Ακόμα 2 ανανεώσεις με τους αρχηγούς της ομάδας πραγματοποιησε ο δραστήριος Εθνικός Γιαννιτσών, που ανανέωσε με τον Τιτο Γρηγοριάδη και τον Σιδέρη Γκουγκουλούδη αρχηγοί της ομάδας τα τελευταία χρόνια και φυσικοί ηγέτες της.

Δύο ποδοσφαιριστές με εμπειρία ,με καλή ποδοσφαιρική κατάρτιση, που αναμένεται να είναι και φέτος πολύτιμα εργαλεία στην ομάδα για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
 
Σαββουλίδης - Σιταράς στον Εθνικό Γιαννιτσών: Ανανέωσε και ο Γουστέρης

Δύο αξιόλογες μεταγραφές νεαρών ταλαντούχων παικτών πραγματοποίησε ο Εθνικός Γιαννιτσών αποκτώντας τον 20 χρόνο Αλάξανδρο Σαββουλίδη τερματοφύλακα που πέρσι αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη και επι σειρά ετών ήταν πρώτος τερματοφύλακας της Αναγέννησης Γιαννιτσών και το 21 χρόνο μέσο Δημήτρη Σιταρά που και αυτός πέρασε απο την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Δύο αξιόλογοι παίκτες που θα βοηθήσουν τον Εθνικό Γιαννιτσών στην προσπάθεια που κάνει για αξιόλογη παρουσία στην Γ' εθνική και ήταν βασικοί στόχοι του τεχνικού Φώτη Μητσάκη.

Στα συν της όλης προσπάθειας είναι η ανανέωση της συνεργασίας , ενός αυθεντικού ταλέντου του Γουστέρη, που ξεχώρισε φέτος στην Α'1 και σίγουρα η παραμονή του στην ομάδα αποτελεί ακόμα ένα μεγάλο όπλο του Εθνικού στην κατηγορία.

 
 
Γ. Χατζηχρήστος / matiespellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *