Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Δ. Μπίνος: "Ακύρωση της απόφασης για τις πεζοδρομήσεις και έναρξη ουσιαστικού διαλόγου"

Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Κύριε Δήμαρχε,
Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ.,


Εδώ και αρκετό καιρό, παρακολουθούμε μία γενική αναστάτωση της πόλης της Αριδαίας, η οποία προκύπτει από την προχειρότητα με την οποία διαχειρίστηκε η Δημοτική Αρχή το σοβαρό θέμα των πεζοδρομήσεων.

- Οι επαγγελματίες της πόλης στην πλειοψηφία τους δεν συμφωνούν με τις πεζοδρομήσεις (σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου).

- Το Τοπικό Συμβούλιο Αριδαίας-Υδραίας έχει εκφράσει δημόσια τις διαφωνίες του.

- Όλες οι παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, πλην της παράταξης του Δημάρχου, έχουν δηλώσει την αντίθεσή τους στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η Διοίκηση ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, προτείνουμε την άμεση ακύρωση της απόφασης των πεζοδρομήσεων και την έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να προκύψει μια απόφαση που δεν θα διέπεται από προχειρότητα και δεν θα δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.


Δημήτρης Μπίνος

πρ. Δήμαρχος
Επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

1 comments:

  1. Με λίγα λόγια, αν κάνει μόνος του ο Μπατσης πεζόδρομο..... Απορρίπτεται. Αν σας ρωτήσει; Κάτι μπορεί να γίνει.. Βρε ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *