Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Οδηγίες για τη λειτουργία των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης & Ανακοίνωση Δημάρχου Αλμωπίας

Από το Γραφείο Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών δραστηριοτήτων ανακοινώνεται ότι έχει δημοσιευτεί

Απόφαση Υπουργείου Υγείας με  οδηγίες για τη λειτουργία των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης


(ΦΕΚ 2678 ΦΕΚ/τ.β’/1-7-2020, Αριθμός Απόφασης Υπουργείου Υγείας Δ1γ/Γ.Π/38282 με θέμα «Προτυποποιημένα Έντυπα ελέγχου επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος»)


 Ανακοίνωση Δημάρχου Αλμωπίας


Έπεσα κυριολεκτικά από τα σύννεφα με τη σημερινή συμπεριφορά των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων των κυρίων Χατζηδημητρίου και Μπίνου στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο. Η αποχή και των δύο, για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους, από το Δημοτικό Συμβούλιο που είχε ως αποτέλεσμα τη ματαίωσή του λόγω μη απαρτίας, έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να μην ψηφιστεί το θέμα της κατάθεσης της πρότασης της τροποποίησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού (ΓΠΣ) των πρώην Δήμων Αριδαίας και Εξαπλατάνου, πρόταση που όπως καλά γνώριζαν, έχει καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης τη 10η Ιουλίου 2020.

Τι μετράει κύριοι περισσότερο για σας; Η όποια «αυτοδιοικητική ευαισθησία» στα δια περιφοράς Δημοτικά Συμβούλια τα οποία φυσικά είναι σύννομα και απόλυτα δημοκρατικά γιατί πάνω από όλα, τα γραπτά μένουν, ή το καλό του τόπου;

Γνωρίζετε όλοι πόσα χρόνια, σύσσωμη η Αλμωπία αντιδρούσε και αντιδρά στο ΓΠΣ. Γνωρίζετε πόσα χρόνια μας πήγε πίσω αυτή η ιστορία. Άλλωστε ως δήμαρχοι, αντιμετωπίσατε τα ίδια και χειρότερα προβλήματα. Τώρα που βρέθηκε η λύση, τι έγινε; Ξαφνικά προέχει η αυτοδιοικητική ηθική την οποία θέλετε να μονοπωλείτε; Οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε και παρελθόν και παρόν και μας γνωρίζουν όλους, οι πολίτες.

Σας καλώ, την ύστατη ώρα, να συμμετάσχετε σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα το προαναφερόμενο. Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας απέναντι στην Αλμωπία!

Όλοι όχι μόνο κρίνουμε, αλλά κρινόμαστε πάνω απ’όλα!





Με εκτίμηση


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Μπάτσης Χρήστος




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *