Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Ευχαριστήριο 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 υλοποιήθηκε το αίτημα του Διευθυντή του σχολείου κ. Χρήστου Νάτσκου που είχε υποβληθεί προς τις "ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ"

για την κάλυψη εξοπλιστικών αναγκών του σχολείου. Με την παραλαβή των συγκεκριμένων ειδών ο Διευθυντής, το Διδακτικό Προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Βουλευτή του Νομού Πέλλας κ. Διονύση Σταμενίτη για την σημαντική συμβολή και τις άμεσες ενέργειες που κατέβαλε στην προώθηση και υλοποίηση του αιτήματος στηρίζοντας τη λειτουργία του δημόσιου σχολείου.


Ο Διευθυντής του σχολείου

Χρήστος Νάτσκος


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *