Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Θερινό σινεμά στην Έδεσσα

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Cine Καταρράκτες


Ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» συνεχίζει και αυτήν την εβδομάδα τις προβολές στον θερινό κινηματογράφο της πόλης, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Ο χώρος (τραπέζια, καρέκλες κλπ.) καθαρίζεται και απολυμαίνεται καθημερινά. Ακόμη τηρούνται αυστηρά οι αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις υγειονομικές αρχές. Έτσι και αυτήν την εβδομάδα θα γίνουν οι προβολές:


«Terra Willy» (στα ελληνικά)

Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 10, 11 και 12 Αυγούστου.


«Παράσιτα»

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 13, 14, 15 και 16 Αυγούστου.

Την επόμενη εβδομάδα: «Μαρία Κιουρί» και “Jungle Beat” (στα ελληνικά). Ακολουθούν “Divorce Club” «Trolls: Παγκόσμια περιοδεία» (στα ελληνικά).

Οι προβολές γίνονται στο θερινό σινεμά (περιοχή Μύλοι, πάρκο καταρρακτών Έδεσσα), με ώρα έναρξης στις 9.15 μ.μ. Γενική είσοδος για όλους –ες 6 ευρώ. Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη γενική είσοδος 5 ευρώ

Θερινό σινεμά στον πιο όμορφο χώρο με τη μαγευτική θέα, τηρουμένων όλων των μέτρων ασφαλείας για τον covid-19.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *