Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Ανακοίνωση σχολικών επιτροπών Δήμου Αλμωπίας


Οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας γνωστοποιούν, ότι μετά τη διάγνωση κρούσματος κορωνοϊού σε μαθητή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας και μαθητή του ΓΕΛ Εξαπλατάνου, προχώρησαν σε πλήρη απολύμανση των κτιρίων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και ΓΕΛ Εξαπλατάνου. 
 
Με απόφαση των αρμοδίων οργάνων, κλείνουν τα τμήματα Γ1 και Γ Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΓΕΛ Εξαπλατάνου έως τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και η Γ’ Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας έως την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020. Οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Δήμου Αλμωπίας 
 
ΒΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
 ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *