Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή εργαζομένων Κ.Υ. Αριδαίας


Οι εργαζόμενοι του Κ. Υ. Αριδαίας αισθάνονται την βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας, για την έμπρακτη στήριξη τους απέναντι μας, στον δύσκολο έργο που καλούμαστε να επιτελέσουμε ως Υγειονομική Μονάδα για απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αλλά και αγώνα που δίνουμε καθημερινά για περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19.

Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, η ηθική και υλική προσφορά αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν.

Με την εξόχως ευγενική συνεισφορά σας, να συνδράμετε στον αέναο αγώνα μας, που αγόγγυστα με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία προσφέρουμε καθημερινά στους συνανθρώπους, που μας έχουν ανάγκη, στηρίζετε και αναγνωρίζετε το έργο μας.

Πολύτιμοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, ανάλογα με τις δυνατότητες και τις δυνάμεις τους υπήρξαν πολλοί, απλοί πολίτες, επιχειρηματίες και φυσικά θεσμικοί φορείς του τόπου μας. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, απευθύνουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη μας στους:


Δήμαρχο Αλμωπίας, Μπάτση Χρήστο,


Γούλας ΄΄ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ΄΄,


Τον Εμπορικό Σύλλογο Αλμωπίας,


Το κατάστημα Υαλικών ΄΄ΓΙΑΝΝΑ΄΄ της Δούκα Ιωάννας,


Τον Μορφωτικό Σύλλογο ΄΄Αλησμόνητες Πατρίδες΄΄,


Τον Μορφωτικό Σύλλογο ΄΄Εξαπλατάνου Μενέλαος Λουντέμης΄΄,


Τον κ. Αραμπατζή Φώτη,


Τον κ. Πισανίδη Χρήστο,


Τους κατοίκους της Τ.Κ. Τσάκων,


Τον κ. Πέτρο Ζέρζη, κατάστημα Ηλεκτρονικών Ειδών και Φωτοαντιγραφικά,


Όλους τους Ανώνυμους Συμπαραστάτες του Έργου μας.


Η συνεισφορά σας προς τους εργαζόμενους του Κ. Υ. Αριδαίας και κατ΄ επέκταση στους πολίτες της Αλμωπίας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.


Οι εργαζόμενοι του Κ. Υ. Αριδαίας ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους συμπολίτες μας:

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

&

ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ!!!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *