Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας & Αλμωπίας: "Τραγική κατάσταση εργατικών κατοικιών στην Αριδαία"


Κατόπιν προσκλήσεως των ενδιαφερομένων οικιστών των εργατικών κατοικιών του οικισμού Αριδαία 1, παραβρέθηκε ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Βασίλειος Βασιλειάδης καθώς και ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας κ. Νικόλαος Γκοτζαμάνης όπου οι οικιστές υποδείξανε τα προβλήματα που υπάρχουν και είναι αρκετά.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κακοτεχνίες στην σκεπή με αποτέλεσμα να πλημυρίζουν τα σπίτια, διαρροές στα μπάνια με αποτέλεσμα να έχουν φουσκώσει τα πατώματα καθώς και πτώση των εξωτερικών σοβάδων με κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος.

Ο Βουλευτής κ. Βασιλειάδης καθώς και ο Πρόεδρος κ. Γκοτζαμάνης αφού διαπίστωσαν από κοντά τα πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν αυτούς τους ανθρώπους τους διαβεβαίωσαν ότι καθένας από την πλευρά του θα κάνει ότι μπορεί για να λυθεί το δίκαιο αίτημα αυτών των ανθρώπων που είναι η επισκευή των κατοικιών τους.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *