Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Δήμος Αλμωπίας: Έναρξη της δράσης «Ούτε ένα δέντρο χαμένο»


Κάθε χρόνο, με το πέρας των εορτών παρατηρείται το φαινόμενο, τα φυσικά δέντρα που στολίστηκαν, να αφήνονται στους κάδους απορριμμάτων. 
 
Ο Δήμος Αλμωπίας και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου, ξεκινούν τη δράση «Ούτε ένα δέντρο χαμένο». Όσοι δημότες επιθυμούν με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2384023215, μπορούν να μας καλούν και οι υπάλληλοι του Δήμου θα παραλάβουν από το σπίτι το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο για ανακύκλωση.

Η όλη διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν. Τα έλατα που θα μαζευτούν, θα οδηγηθούν για ανακύκλωση και μετά τη διαδικασία κομποστοποίησης θα χρησιμοποιηθούν ως λίπασμα.

Η δράση «Ούτε ένα δέντρο χαμένο» θα ενταχθεί στη γενικότερη σειρά δράσεων για το 2021 της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Πρασίνου, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *